Cégünkről

12IMG_0639Kráter Húsfeldolgozót Németh György alapította 1995-ben. A nevét a Ság hegyen valamikor müködő vulkánikus hegy kráteréről kapta.

A Húsfeldolgozó végzettségű alapító hentes és mészáros végzettségű apja mellett nevelkedett, akinek elődei is hentes-mészáros és kocsmáros volt. A szakmunkásképző elvégzése után Szombathelyen kezdett dolgozni. 1983. szeptember óta szerződéses üzletet vezetett Celldömölkön. 1988. Sárváron lett szerződéses üzlet üzemeltetője, majd 1992-től egyéni vállalkozóként folytatta a tevékenységét.

A megalapozott szaktudása arra inspirálta, hogy a húsfeldolgozásban szerzett tudását, tapasztalatait hasznosítsa., ezért létrehozta Celldömölkön saját húsfeldolgozó üzemét. A munkájában mindig a maximális minőségre törekedett, ezért született meg az elhatározása, hogy jó alapanyagból, szigorúan adalékanyagok nélkül kiváló minőségű terméket állíthasson elő.

A további munkájához lendületet adott, hogy 1997-ben fia szakma kiváló tanulója versenyen első helyen végzett.

A termékeit kezdetben csak saját üzletében értékesítette, Sárváron, később Celldömölkön.

A kisebbik fia tanulmányai befejezése után kapcsolódott a családi vállalkozáshoz, ami elindíthatta a termékek szélesebb körben történő értékesítését .

Egyre nagyobb vásárló közönség ismerhette meg minőségi tőkehús és hús készítmény választékát. A szakma szeretette és a minőségi munka iránti kötelezettség segítette hozzá a családi vállalkozást további fejlődéséhez